Petollinen tilaukset

& Luottokortti maksut riitojen

Käytämme eri credit reporting virastojen ja automaattisesti lähettää virallinen ilmoitus heille saatuaan petollinen tilauksesta tai maksujen takaisinperinnän.Takaisinperinnän on, kun kortin haltija kumoaa tai luottokortin tapahtumaa.

Chargeback, Reversal & Payment Disputes

Trustico® tarkistaa jokaisen tilauksen aitouden

Me aitouden jokaisen tilauksen. Jos tilauksesi on peräisin epäluuloinen maa tai olet käyttänyt avoin valtakirja on pakko selvittää. Me heti peruuttaa myönnettyä varmennetta ja alkaa siviili- ja rikosoikeudellisissa oikeudellisissa menettelyissä.

Henkilötiedot, IP tiedot ja toimialuenimi annetaan SSL-varmenteen liikkeeseenlaskijoiden tulevaisuudessa petosten ehkäisemiseksi. Verkkotunnus voi olla blacklisted ja Internetin käyttäjille varoa kauppaa web-sivuston.

Takaisinperinnän, kääntyminen & maksut riitojen

Jos saamme palautus tai peruutus välitämme välittömästi tietoja credit reporting virasto. Tämä puolestaan vaikuttaa vakavasti luottoluokitus. Emme ole velvollisuutta merkitä velka maksetuksi, vaikka saamme ylimääräinen maksu voidaan oikaista.

Käytämme useita luottotietoyritysten useissa maissa - kuten Australiassa, Yhdysvallat, Uusi-Seelanti, Iso-Britannia ja Euroopassa.

Saatuaan takaisinperinnän, kääntyminen tai ennakkomaksusta riita, lisämaksuja sovelletaan alkuperäisen tilausmäärän ja tili luodaan. Jos tili ei ole maksettu meidän käynnistää oikeustoimia.

Lisämaksut voivat olla - mutta eivät rajoitu - asianajokulut, periminen ja palkkiot, luottojen raportointi maksuja ja pankkimaksut.